Full colour borduren

Coloreel unit

Een machine die het mogelijk maakt om full colour te borduren op textiel. Mogelijkheid tot vele kleuren, kleuroverlopen en verschillende steekpatronen. Het is allemaal mogelijk met de Coloreel unit. Pals Print & Screen adviseert je graag over de juiste borduurmachine in uw productie. Hier krijgt u meer informatie over de mogelijkheid tot full colour borduren.

Geen beperkingen
Is het voor u belangrijk dat er geen beperkingen zijn wat betreft borduren? Heeft u klanten met full colour logo’s die bedrukt moeten worden op kleding of andere soorten textiel? Met de Coloreel unit is het mogelijk om full colour te borduren zonder gedoe wat betreft kleuren en overlopen.

Tijdens de productie is er maar één witte basisgaren nodig. Deze garen wordt gekleurd door de Coloreel. Hierdoor kunnen er mooie overlopen worden gemaakt. Daarnaast wordt de garen tussendoor ook niet geknipt. Hierdoor gaat de productie tot maar liefst 80% sneller bij complexe ontwerpen.

Interesse in de Coloreel unit?
Heeft u interesse in het gebruik van de Coloreel unit? Pals Print & Screen helpt u graag met de aankoop van de machine. U kunt vrijblijvend ons offerteformulier invullen. Bij vragen kunt u contact
met ons opnemen.

Coloreel Unit
full colour borduren
palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”false” /]